AKT
favorite
cart
burger-menu
searchcart

Spavaća soba

Tekstil za kupatilo

Kuhinja I bašta

DECA

Bebe

Zvezda vs Partizan

HOTELSKI TEKSTIL
Novo

Warner Bros

Akcija
OUTLET
Početna /

Jastuk za putovanje Comodo S

Jastuk za putovanje Comodo S (0 proizvoda)

Jastuk za putovanje Comodo S

 (0 proizvoda)
Jastuk za putovanje je multifunkcionalan jastuk koji će smanjiti napetost u mišićima tokom sna. Možeš ga koristiti na putovanju, a i u dnevnoj sobi kad pridremaš.

Možeš udobno pridremati uz jastuk za vrat koji smanjuje napetost u mišićima i znatno povećava udobnost života. Comodo S je jastuk za putovanje, ali ga treba imati i u dnevnoj sobi. Ovo je baš meko multifunkcionalno jastuče koje će za tvoj vrat pružiti dobar oslonac. A pored svakodnevne upotrebe i dalje će biti čisto i sveže jer je jastučnica od streč frotira laka za manipulaciju i pranje. 

FILTERI
Sortiraj po

Filteri

Odaberite filtere

Newsletter

Pratite dešavanja iz našeg svakodnevnog poslovanja.

Pomoć pri kupoviniUslovi korišćenjaPolitika o kolačićimaPolitika privatnostiNačini plaćanjaO namaKontakt
Dodatne informacije
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima, isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem call centra po ceni lokalnog poziva.

© 2024 AKT DOO | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies