AKT
favorite
cart
burger-menu
searchcart

Spavaća soba

Tekstil za kupatilo

Kuhinja I bašta

DECA

Bebe

Zvezda vs Partizan

HOTELSKI TEKSTIL
Novo

Warner Bros

Akcija
OUTLET
Početna /

Antialergijski jorgan

Antialergijski jorgan (0 proizvoda)

Antialergijski jorgan

 (0 proizvoda)
Pod antialergijskim jorganom spavaćeš mirno i sigurno uprkos alergijama. Ovaj jorgan zaštićen je od mikroorganizama. Antialergijski efekat traje dvocifreni broj pranja.

Pod antialergijskim jorganima možeš mirno da sanjaš uprkos alergijama. Ovaj jorgan izrađen je od specijalno tretirane tkanine i potpuno je zaštićen od mikroorganizama. Opusti se bez bakterija, grinja, i gljivica, jer će antialergijski efekat trajati dvocifreni broj pranja. Tu su i antialergijska posteljina i jastuci za kompletnu udobnost.

FILTERI
Sortiraj po

Filteri

Odaberite filtere

Newsletter

Pratite dešavanja iz našeg svakodnevnog poslovanja.

Pomoć pri kupoviniUslovi korišćenjaPolitika o kolačićimaPolitika privatnostiNačini plaćanjaO namaKontakt
Dodatne informacije
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima, isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem call centra po ceni lokalnog poziva.

© 2024 AKT DOO | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies