AKT
favorite
cart
burger-menu
searchcart

Spavaća soba

Tekstil za kupatilo

Kuhinja I bašta

DECA

Bebe

Zvezda vs Partizan

HOTELSKI TEKSTIL
Novo

Warner Bros

Akcija
OUTLET
Početna /

Jorgani za četiri godišnja doba

Jorgani za četiri godišnja doba (0 proizvoda)

Jorgani za četiri godišnja doba

 (0 proizvoda)
Dvoslojni jorgani za četiri godišnja doba univerzalni su prekrivači. Možeš ih koristiti kao 3 jorgana različite debljine, u svako doba godine. Za više prostora u tvom ormaru.

Prekrivači za četiri godišnja doba su tvoje sigurno utočište za san tokom cele godine, jer su pravo univerzalno rešenje. Ovi jorgani se sastoji od dva dela različite debljine koje ćeš koristiti odvojeno u različitim godišnjim dobima ili zajedno zimi. Odaberi naše jorgane za sva četiri godišnja doba od mikrofibera ili pamuka da uvek imaš dovoljno topline i više prostora za odlaganje.

FILTERI
Sortiraj po

Filteri

Odaberite filtere

Newsletter

Pratite dešavanja iz našeg svakodnevnog poslovanja.

Pomoć pri kupoviniUslovi korišćenjaPolitika o kolačićimaPolitika privatnostiNačini plaćanjaO namaKontakt
Dodatne informacije
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima, isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem call centra po ceni lokalnog poziva.

© 2024 AKT DOO | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies