AKT
favorite
cart
burger-menu
searchcart

Spavaća soba

Tekstil za kupatilo

Kuhinja I bašta

DECA

Bebe

Zvezda vs Partizan

HOTELSKI TEKSTIL
Novo

Warner Bros

Akcija
OUTLET

O nama

Brend Stefan iz Arilja posvećen je proizvodnji tekstilnih proizvoda od 1988. godine, kada je osnovan kao tekstilna radionica. Kroz dugogodišnji predani rad i kontinuirano ulaganje u razvoj, uspeli smo izgraditi prepoznatljivo ime u oblasti kućnog tekstila.

Danas ponosno nudimo širok asortiman od oko 500 proizvoda kućnog tekstila. Naša posvećenost kvalitetu, koji traje već 30 godina, omogućila nam je da uspostavimo saradnju sa renomiranim brendom Dizni. U okviru naše ponude, pružamo proizvode namenjene deci, uključujući posteljinu, bebi pelene, trikotažu, opremu za krevetac i mnoge druge artikle. Naši proizvodi odlikuju se kvalitetom materijala i boja koji ispunjavaju OEKO-tex standarde, pružajući korisnicima garanciju kvaliteta.

Poverenje u proizvodnju visokokvalitetnog tekstilnog programa za decu takođe su nam ukazala Sportska društva Partizan i Crvena Zvezda.

U budućnosti ćemo i dalje graditi naš uspeh na osnovu proizvoda visokog kvaliteta koji su dostupni po povoljnim cenama. Neprestano ulažemo u nove procese, materijale i dizajn kako bismo obogatili životni prostor naših kupaca i opravdali poverenje u kvalitet naših proizvoda, čime stojimo svojim imenom.

Newsletter

Pratite dešavanja iz našeg svakodnevnog poslovanja.

Pomoć pri kupoviniUslovi korišćenjaPolitika o kolačićimaPolitika privatnostiNačini plaćanjaO namaKontakt
Dodatne informacije
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima, isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem call centra po ceni lokalnog poziva.

© 2024 AKT DOO | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies