AKT
favorite
cart
burger-menu
searchcart

Spavaća soba

Tekstil za kupatilo

Kuhinja I bašta

DECA

Bebe

Zvezda vs Partizan

HOTELSKI TEKSTIL
Novo

Warner Bros

Akcija
OUTLET
Početna /

Torbe i korpe nosiljke

AKT

Torbe i korpe nosiljke (0 proizvoda)

Torbe i korpe nosiljke

 (0 proizvoda)
Nosiljka za bebe štiti od buke, zagađenja, naglih promena. Naš pamuk bebi daje sigurnu sredinu. Uz naše torbe za bebe mama je uvek spremna za pravilnu negu

Nosiljka za bebu u prvim danima stvara sredinu umerenih uticaja. Zaštita i ušuškanost daju sigurnost novorođenčetu. A uz torbu za bebe mama je uvek spremna za pravilnu negu. Za bezbednije okruženje novorođenčeta odaberi nabolje: prirodne materijale i lep dizajn. Naš pamuk visokog kvaliteta i postojane boje torbe i nosiljke čine praktičnim za održavanje. Što udobnije i radosnije u prvim danima!

FILTERI
Sortiraj po

Filteri

Odaberite filtere

Newsletter

Pratite dešavanja iz našeg svakodnevnog poslovanja.

Pomoć pri kupoviniUslovi korišćenjaPolitika o kolačićimaPolitika privatnostiNačini plaćanjaO namaKontakt
Dodatne informacije
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT
AKT

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima, isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem call centra po ceni lokalnog poziva.

© 2024 AKT DOO | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies